Uw beelden binnen 24 uur Vrijstaand en dit al vanaf € 1,95

Uitsnijden foto of afbeelding

Een foto uitsnijden? Upload uw foto of foto's via FotoVrijstaand.nl en binnen 24 uur ontvangt u de uitgesneden foto's.

Hieronder ziet u een voorbeeld van een uitgesneden foto. Schuif de slider van links naar rechts om het effect te bekijken. Zoals u ziet is de achtergrond weggehaald. Dit noemen we 'vrijstaand maken' of 'uitsnijden'.

before
after


Kan ik dit zelf?
Ja, u kunt zelf een foto uitsnijden. Het nadeel is dat het veel tijd en geld kost. Ten eerste heeft u speciale software nodig, zoals Adobe Photoshop. Een legale versie van Photoshop kost 969 euro. Heeft u deze software? Dan kunt u de foto's zelf uitsnijden door het object te selecteren en de achtergrond te verwijderen. Gemiddeld kost dit zo'n 15 tot 30 minuten per foto. Wanneer u honderden foto's uit moet knippen, dan bent u al snel weken bezig. Daarnaast zien uw uitgeknipte foto's er waarschijnlijk niet zo mooi uit als wanneer het door een professional is gedaan.

Hoe werkt het?
FotoVrijstaand.nl heeft een team van vormgevers in India. De vormgevers zijn intern door ons opgeleid en krijgen voortdurend trainingen om het kennisniveau hoog te houden. Deze vormgevers werken 24 uur per dag in ploegendiensten. Zij zijn gespecialiseerd in het bewerken van foto's met Photoshop, o.a. in het uitsnijden van foto's. Door de efficiënte werkwijze van onze vormgevers en de lagere loonkosten in India, kunnen wij u onze dienstverlening aanbieden vanaf € 1,95 per foto. Maak een gratis account aan, stort een bedrag (bijv. 10 of 25 euro) en upload uw foto's. Binnen 24 uur ontvangt u een e-mail met daarin de uitgeknipte foto's.

Rekenvoorbeeld
100 foto's uitsnijden? Dit kost bij FotoVrijstaand.nl ongeveer 195 euro. Als u dit zelf wilt doen, dan kost dit u 969 euro (software) + 375 tot 750 euro (arbeidskosten, gebaseerd op 25 tot 50 uur werk en een uurloon van 15 euro). Door FotoVrijstaand.nl uw foto's te laten uitknippen, bespaart u niet alleen geld, maar ook tijd!facebook128x128 twitter128x128